Historie

Met fleur, Keymer Tornado, kwam er een hele speciale hond in ons leven na  de verhuizing naar de achterhoek, waar wij kennismaakte met Casper Knippenborg van de Sequins kennel,

Hij stelde ons voor Dewmist Seascenario voor Fleur te gebruiken en hij wilde dan graag eerste keus teef, nou wij trots.

Uit die combinatie kwam Woodland Paradise Spring Classic, Fabien. met de kennis van Casper is zij toen gedekt door Inassicas Song of Songs en in veel van Caspers nakomelingen is deze hond aanwezig.

Mijn doel in de fokkerij is altijd geweest, knappe, ja ja ook belangrijk, gezonde honden te fokken die als familie hond goed zouden functioneren met ook met  natuurlijke aanleg om trainbaar te zijn, dat is in de meeste gevallen geslaagd.

Eigenlijk heb ik bijna altijd de sequins honden gebruikt, zoals daar zijn Edward, Pierre, Philip, Freeman, Jonas. Niet  omdat ik geen fantasie heb of lui ben maar omdat deze reuen mij gegeven hebben wat ik graag wil,
en ik wel geleerd heb dat wat je ver haalt niet altijd lekker is.
zonder er een sentimenteel verhaal wil ik je wel bedanken Casper voor alle hulp vriendschap etc. en Casper dekreu eigenaar is een vak toch!!

Natuurlijk worden Woodland Paradise Annabelle en haar dochter Woodland Paradise Music for Hannah, Bibi, Diamond Stargleam en Woodland Paradise Diamond Jemima. niet meer hier maar niet vergeten.

Toast op de toekomst!!